Om oss

MAT MED FÖTTERNA PÅ JORDEN.

Människan kan inte flyga. Vi är landdjur, som i just vårt fall jobbar och vistas på en flygplats. Precis som många av våra gäster. Att vi saknar vingar betyder knappast att vår mat inte ”flyger”. Tvärtom. Med rötterna i svensk husmanskost, och en ärlig matfilosofi som vilar på enkelhet och grundlighet, lagar våra kockar mat utan genvägar. Från grunden. Utvalda råvaror, kärleksfullt hantverk och klassiska smaker varvat med moderna influenser är den ohemliga hemligheten bakom den goda smaken. Våra kunniga kockar (varav en är dietist) lever efter devisen att ”mat ska vara enkel, men aldrig simpel”. Den ska lagas, bakas, kokas, stekas och marineras med eftertanke och känsla, serveras i generösa portioner och vara grunden till hälsa och välmående. Gourmet Ground Chefs känner villkoren på Arlanda. Vi vet vad som förväntas. Att göra så gott vi kan duger inte, det ska vara bra också. Och det är det. Varje dag bjuds tre olika alternativ, varav ett vegetariskt. Mat som ger dig anledning att stanna på Arlanda. Du vinner tid, hinner njuta av pausen och kan ladda för resten av dagen. Vi har öppet varje dag 08.00-15.00.